Logo One Planet

Steun ons

Draag bij aan onze toekomst

Museon-Omniversum zet alles in voor een duurzame toekomst. Er zijn verschillende manieren waarop je Museon-Omniversum hierbij kunt helpen. Dat kan als persoon of als bedrijf. Word Vriend van Museon-Omniversum, partner, sponsor of donateur! In alle gevallen profiteer je van leuke voordelen. Hieronder vind je alle informatie over de mogelijkheden.

Word Vriend

Juist nu in de tijd van bezuinigingen door de overheid kunnen culturele instellingen de support van het publiek goed gebruiken. Een grote Vriendenvereniging betekent een belangrijke steun en stem. Word daarom Vriend van Museon-Omniversum met alle voordelen daaraan verbonden.

Meer over de Vrienden

Word Partner

Wil je als organisatie samen met Museon-Omniversum de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties uitdragen? Met als doel het opbouwen van een duurzame relatie? Museon-Omniversum kent verschillende samenwerkingsvormen. Via de One Planet Handshake of een waardehouderschap kom je in contact met gelijkgestemden; bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen. Zodat we met onze gezamenlijke kennis bouwen aan het impactcenter voor duurzame toekomstmakers.

Help ons bij de realisatie van toekomstige programma’s, word ook partner en investeer direct in cultuureducatie gericht op een leefbare wereld. Neem contact op met Iris van den Akker, ivdakker@museon-omniversum.nl

Meer over het One Planet Partner Platform

Word sponsor

Museon-Omniversum organiseert een scala van activiteiten voor diverse doelgroepen. Dat kunnen tentoonstellingen, lezingen, gezins- of kinderevenementen of educatieve lesprogramma's zijn. Hierbij zijn vele koppelingen te maken naar ‘joint promotions’, een programma voor relaties en andere vormen van samenwerking. Sponsoren hebben speciale privileges.

Meer over sponsoring

Doe een schenking

Spreken onze missie en werkwijze je aan en wil je Museon-Omniversum steunen, doe dan een eenmalige of periodieke gift. Je bijdrage wordt besteed aan nieuwe tentoonstellingen, educatieve programma’s en de zorg voor collecties. Heb je affiniteit met een specifiek onderwerp, een project of activiteit en wil je een gerichte donatie doen? Dat kan ook. Wij adviseren je graag. Op deze manier kan Museon-Omniversum een culturele leeromgeving blijven voor iedereen!

Meer over schenkingen & legaten