Logo One Planet
Museon-Omniversum
Museon-Omniversum

Sponsoring

Word sponsor met privileges

Museon-Omniversum organiseert allerlei activiteiten voor diverse doelgroepen. Hierbij zijn koppelingen te maken naar ‘joint promotions’, een programma voor relaties en andere samenwerkingsvormen. Sponsoren hebben speciale privileges. Samen bekijken we welk project of samenwerkingsverband past bij de doelgroep van de organisatie.

Projectsponsoring

Projectsponsoring is mogelijk op verschillende manieren. Denk aan het sponsoren van lezingen, familie-evenementen voor werknemers en/of relaties of educatieve lesprogramma’s. Sponsoren hebben bij on seen streepje voor. Zo komen zij bijvoorbeeld in aanmerking voor exclusieve rondleidingen in ons depot. Of voor een speciale thema-introductie door een van onze conservatoren. Ook kunnen zij met een substantiële korting gebruikmaken van onze vergaderfaciliteiten. Is het sponsoren van een project goed bevallen? Dan kijken we graag samen naar toekomstige projecten die goed aansluiten bij de doelgroep van de organisatie.

Strategische alliantie

Museon-Omniversum staat voor educatie, innovatie en continuïteit. Een strategische alliantie met Museon-Omniversum versterkt merken en duurzame klantrelaties. Partners of sponsoren kunnen gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Variërend van corporate hospitality, vrijkaarten, communicatiemogelijkheden, museale producten en gezamenlijke promotionele acties. Bovendien stellen wij onze zalen - buiten reguliere openingstijden - graag beschikbaar aan partners en sponsoren. Uiteraard tegen aantrekkelijke voorwaarden en met een exclusief kijkje voor én achter de schermen. Maak als gastheer indruk met onze collectie, museumzalen en rondleidingen. En bezorg relaties een onvergetelijke ervaring en blijvende herinnering!

Contact

Interesse? Neem voor verdere informatie over onze sponsormogelijkheden contact op met algemeen directeur Peter de Haan. Bel 070 – 33 81 433 of mail naar pdhaan@museon-omniversum.nl.

Onze huidige sponsoren