Logo One Planet

Word Vriend van Museon-Omniversum

Steun Museon-Omniversum als Vriend

Museon-Omniversum bindt graag mensen aan zich, die de belangrijke boodschap die wij te brengen hebben en het werk dat we doen, steunen. Museon-Omniversum is hét leukste dagje uit gericht op de mens, de aarde en een duurzame toekomst. Met onze collectie, tentoonstellingen, films en activiteiten inspireren wij jong én oud om zich in te zetten voor een leefbare planeet voor iedereen. Je leert over de 17 werelddoelen, je leert door te doen in het museum, en raakt geïnspireerd bij een grootbeeldfilm als je ziet hoe mooi en bijzonder onze planeet is.

Wat houdt een Vriendschap in?

Als Vriend ben je verbonden met het museum en grootbeeldfilmtheater en steun je hoe wij de boodschap voor een duurzame planeet overbrengen. Als Vriend leer je en raak je geïnspireerd door de kennis die wij met jou delen (middels museumbezoek, filmaanbod, nieuwsbrieven en activiteiten/bijeenkomsten). Én krijg je de kans jouw kennis te delen met gelijkgestemden en ons.

Omdat wij waarderen dat je ons steunt, nodigen wij je als eerste uit voor bijeenkomsten waardoor je eerder of exclusief toegang krijgt dan een normale bezoeker. Wij nodigen je uit voor One Planet Talks waarbij experts over uiteenlopende onderwerpen in gesprek gaan met de aanwezigen. We nodigen je graag uit voor openingen van tentoonstellingszalen en premières van films. En wie weet wat daar nog bij komt. Graag delen we onze kennis en bieden we mogelijkheden aan om deelnemers met elkaar in contact te brengen (d.m.v. bijeenkomsten en activiteiten).

Jouw donatie helpt ons verder en daarmee draag je bij aan het inspireren van nieuwe generaties voor een duurzame toekomst. Je wordt op de hoogte gehouden van waar jouw donatie aan bijgedragen heeft. Denk aan een specifieke tentoonstellingszaal, educatieprogramma, lezingenreeks of aankoop van een collectie-item.

Wat kost het donateurschap?

De jaarlijkse bijdrage voor een Vriend bedraagt € 30,-. Meer doneren mag uiteraard en kan zelfs belastingvoordeel opleveren. Wij zijn een ANBI-stichting, waardoor je donatie af te trekken is van de belasting. Dit betekent dat je meer kunt schenken dan je daadwerkelijk betaalt aan de stichting. Dit belastingvoordeel is mogelijk door een periodieke schenking voor (minimaal) 5 jaar af te spreken. We leggen dit uit op onze website (informatie volgt nog).