Logo One Planet

Dome

Unieke filmbeleving op het grootbeeldscherm

In de Dome, het grootste koepeltheater van Nederland, geniet je van films op een gigantisch koepelscherm dat een unieke immersieve ervaring biedt. Hier ervaar je spectaculaire natuurdocumentaires en fascinerende wetenschapsfilms die je meenemen naar de verste uithoeken van onze planeet en daarbuiten.

Deze filmervaringen zijn niet alleen visueel adembenemend, maar ook een waardevolle bron van kennis, waardoor je op een boeiende manier nieuwe inzichten opdoet. Je ontdekt de schoonheid en tegelijkertijd de kwetsbaarheid van de planeet.

Overdag...

Ga mee op reis rond de wereld! Beleef cultuur en natuur. Van de Serengeti en naar Antarctica en van de Alpen naar de diepzee.

... en in de avond!

In het weekend en tijdens vakanties is de Dome ook 's avonds geopend. Tijdens de avondprogrammering geniet je naast de grootbeeldfilms ook van:

  • cinemafilms (op recht scherm),
  • spectaculaire planetariumshows en lezingen door sterrenkundigen,
  • e-sports en gaming,
  • concerten en andere (live) muziekopvoeringen.

Een subliem surround soundsystem maakt de beleving optimaal.

De prijzen voor avondvoorstellingen variëren per voorstelling. Let op: heb je een kortingskaart? Voor de avondvoorstellingen geldt alleen de VriendenLoterij VIP-kaart, andere kortingspassen niet.