Logo One Planet

One Planet Dome

Unique movie experience on the big screen

In de Dome, het grootste koepeltheater van Nederland, geniet je van films op een gigantisch koepelscherm dat een unieke immersieve ervaring biedt. Hier ervaar je spectaculaire natuurdocumentaires en fascinerende wetenschapsfilms die je meenemen naar de verste uithoeken van onze planeet en daarbuiten.

Deze filmervaringen zijn niet alleen visueel adembenemend, maar ook een waardevolle bron van kennis, waardoor je op een boeiende manier nieuwe inzichten opdoet. Je ontdekt de schoonheid en tegelijkertijd de kwetsbaarheid van de planeet.

Overdag...

Ga mee op reis rond de wereld! Beleef cultuur en natuur. Van de Serengeti en naar Antarctica en van de Alpen naar de diepzee.


Evening program in the Dome 

In the evening, we show films about nature, culture, music and science in the Dome. Special activities such as planetarium shows, lectures and concerts also take place.

Here, in addition to giant-screen films, experience live broadcasts of opera and ballet performances from the Royal Opera House in London. Or watch music and nature documentaries in cinema format. The Dome is also regularly transformed into a starry sky with spectacular planetarium shows and lectures by astronomers. Programming changes regularly.

Note: Only the Friends Lottery VIP card is valid in the evening, other discount passes are not.