Logo One Planet

Dark side of the Moon

Filmduur 42 minuten

Taal nvt

Ingesproken door nvt

Thema's muziek

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Bekijk trailer

Op veler verzoek van enthousiaste fans verlengd! Dark Side of the Moon keert in mei tijdelijk terug in de Dome. Mis het niet en haal nu je tickets.

A Celebration of Pink Floyd’s legendary album Dark side of the Moon

Ter ere van het 50 jarige jubileum van Pink Floyds iconische album 'The Dark Side Of The Moon' wordt de Dome van Museon-Omniversum omgetoverd tot een unieke muzikale ervaring van het album. 

De 42 minuten durende show dompelt je onder in adembenemende 360°-beelden van ons zonnestelsel en daarbuiten, ondersteund door een fantastisch surround sound. De show zelf is onderverdeeld in 10 nummers van het album, en in chronologische volgorde, elk met een ander thema; sommige futuristisch vooruitkijkend en sommige een retro-erkenning van de visuele geschiedenis van Pink Floyd, allemaal gerelateerd aan een tijd- en ruimte-ervaring.

De allernieuwste technologie wordt omarmd die alleen Museon-Omniversum je kan bieden. Een meeslepende en onvergetelijke ervaring van Dark Side of the Moon!

NB: De avondvoorstelling is geschikt voor 18 jaar en ouder. Deze spectaculaire fulldome-film bevat af en toe grof taalgebruik en snel flitsende beelden en kan mogelijk aanvallen veroorzaken bij mensen die lichtgevoelige epilepsie hebben.

Onze bezoekers waarderen deze film met een 8,8!

Bestel tickets voor deze film

Donderdag 23 mei, 21:30 uur

Bestel direct

Zondag 26 mei, 21:30 uur

Bestel direct

Vrijdag 31 mei, 21:30 uur

Bestel direct

Zaterdag 1 juni, 21:30 uur

Bestel direct

Zondag 2 juni, 21:30 uur

Bestel direct
Toon alle data