Logo One Planet

Secrets of the Sea

Duration 45 minutes

Language Nederlands

Narrated by Roos Eijmers

Themes natuur, dieren, zee, oceanen, biodiversiteit

This film will be shown in full dome.

Parents are advised to use their own judgement whether or not this film is suitable for their children.

Watch trailer

Klaar voor een ontdekkingstocht onderwater? Duik mee! Museon-Omniversum presenteert nu Secrets of the Sea, een nieuwe en adembenemende grootbeeldfilm, verteld door Roos Eijmers.

Het enorme koepelscherm van Museon-Omniversum verandert vanaf 16 februari 2023 in een groot, exotisch onderwaterparadijs. Hier leven enkele van de vreemdste en meest spectaculaire wezens van de oceaan. Van schattige dwergzeepaardjes en slimme inktvissen tot mantaroggen, tijgerhaaien en een kokosnootoctopus. Je komt oog in oog met een verbazingwekkende reeks mariene wezens, die je nog nooit eerder zag. Secrets of the Sea toont de fascinerende manieren waarop de zeedieren met elkaar en hun omgeving omgaan. Veel zeedieren zijn van elkaar afhankelijk om te overleven en deze film maakt duidelijk hoe belangrijk de mariene biodiversiteit is om onze oceanen gezond te houden.

Secrets of the Sea is gefilmd in de Filippijnen, Mexico, Tahiti, Indonesië, Palau, Hawaii, Californië en andere locaties, en met meer dan 70 verschillende mariene soorten, onthult de film de vele wonderen en mysteries van de oceaanwereld en toont het het cruciale belang van mariene biodiversiteit om onze oceanen gezond te houden. Bekijk het op Nederlands grootste scherm!

Voor ouders:
De eerste scene van Secrets of the Sea kan voor jonge kinderen als (erg) spannend worden ervaren, want je ziet dan een paar roofvissen die op prooidieren jagen, begeleid door spannende muziek. Na deze scene verandert de sfeer echter en focust de film juist op de samenwerking van de bewoners van de zee.

Filmwebsite: https://secretsoftheseamovie.com/


Directors: Jonathan Bird (Ancient Caves),  en Howard Hall (Under the Sea, Deep Sea, Into the Deep, Coral Reef Adventure)
Writers: Jonathan Bird en Howard Hall
Production companies: Howard Hall Productions en Oceanic Research Group

  • Hamerhaai uit Secrets of the Sea
  • Snoekslijmvis uit Secrets of the Sea
  • Zeekoe uit Secrets of the Sea
  • Meervallen uit Secrets of the Sea

Order tickets for this film

Tuesday 28 March, 16:00
Mandatory combination ticket with One Planet

Order directly

Wednesday 29 March, 16:00
Mandatory combination ticket with One Planet

Order directly

Thursday 30 March, 19:00

Order directly

Friday 31 March, 11:00
Mandatory combination ticket with One Planet

Order directly

Friday 31 March, 14:00
Mandatory combination ticket with One Planet

Order directly
Show all performances