Logo One Planet
André Rieu: Power of Love
André Rieu: Power of Love

André Rieu's 2024 Maastricht Concert: Power of Love

Duration 180 minutes

Language -

Narrated by -

Themes

This film will not be shown in full dome.

Parents are advised to use their own judgement whether or not this film is suitable for their children.

André Rieu is er klaar voor om u te verrassen met zijn nieuwe bioscoopconcert ‘Power of Love’. Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert de koning van de wals een spectaculair concert op het grote doek dat u absoluut gezien moet hebben. Hij wordt hierbij begeleid door zijn wereldberoemde Johann Strauss Orkest en honderden muzikanten. Het belooft dan ook HET muziekevenement van deze zomer te worden van één van 's werelds meest succesvolle artiesten.

Tijdens dit fantastische concert presenteert André zijn unieke repertoire van klassiek, musical, pop en rock! Je moet het gezien hebben om het te geloven. Tegen de achtergrond van het historische Vrijthof zal André u betoveren met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten - muziek heeft de kracht om mensen samen te brengen en dit is dan ook een concert voor het hele gezin.

Laten we samen van André's muziek genieten en de liefde verspreiden. U mag het exclusieve bioscoopconcert André Rieu ‘Power of Love’ deze zomer dus zeker niet missen.

  • André Rieu: Power of Love
  • André Rieu: Power of Love
  • André Rieu: Power of Love
  • André Rieu: Power of Love

Order tickets for this film

Saturday 31 August, 19:00 hours

Order directly

Sunday 1 September, 19:00 hours

Order directly
Show all performances