Logo One Planet
Merzouga, Foto: Martine & Guus Reinartz
Merzouga, Foto: Martine & Guus Reinartz

Marokko: passie in kleuren!

Activity | 30 May 2023

Audiovisuele presentatie door Martine & Guus Reinartz

Marokko is als een oase voor de zintuigen, het land van de 1001 kleuren. Onbeschrijfelijke kleurnuances bieden een schilderachtig beeld vol natuurlijke bekoorlijkheid en charme.

Of je nu de zee, de groene dalen, de oases of de Koningssteden bezoekt, Marokko brengt iedere bezoeker in vervoering met zijn fascinerende contrasten en zijn verrukkelijke gastvrijheid! Landstreken van buitengewone gratie met reusachtige, typische rondgeslepen rotsblokken, die door een ingewikkelde stellage in evenwicht worden gehouden. De ongerepte schoonheid van de bergketens van de Hoge Atlas. De stille betovering van de woestijn met zacht gewelfde zandduinen.

De vaardigheid verhalen te vertellen, het maken van muziek en het geweldige kunsthandwerk behoren in Marokko tot de eeuwenoude, diepgewortelde cultuur. Marrakech is de grootste Berber-metropool, die met zijn labyrint van steegjes in de Medina op indrukwekkende wijze z’n Middeleeuwse structuur heeft weten te behouden.

Marokko is een betoverende lapjesdeken van vruchtbare en droge gebieden, van bergachtige en vlakke landschappen en een ongekende natuur. Het land vormt een brug tussen de Orient en Europa, tussen traditie en de moderne tijd!

  • Chefchaouen, foto: Martine & Guus Reinartz
  • Ait Ben Haddou, foto: Martine & Guus Reinartz

Bestel tickets voor deze Activiteit

Toon alle tickets