Logo One Planet
Beyond Zero
Beyond Zero

Impact Nation

Aan de slag met de klimaatopgave

Activiteit | 11 oktober 2022

Wil je weten hoe jij in jouw werk en/of organisatie kan versterken en versnellen in klimaatwerk? Wil je jouw collega’s, leiders, partners en/of klanten inspireren met een uniek verhaal? Wil je concrete handvatten ontvangen om aan de slag te gaan met de klimaatopgave?

Kom dan naar dit event onder leiding van Impact Nation!

Dit event wordt gedraaid door Impact Nation in samenwerking met platform 100 Months to Change (100MTC). Impact Nation valt onder ABN AMRO en is een partner van 100MTC.

Praktische informatie:

Programma:

13:00–13:30 uur Inloop
13:30–13:45 uur Introductie
13:45–15:15 uur De film: ‘Beyond Zero’
15:15–15:45 uur Van inspiratie naar concrete actie
15:45–17:00 uur Borrel en gelegenheid informeel na te praten met andere ondernemers
Optioneel: bezoek Museon SDG House “One Planet” tentoonstelling


  • Dinsdag 11 oktober
  • Locatie: Museon-Omniversum, Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag
  • Ticket: € 85,-

Over Impact Nation


Impact Nation is een initiatief van ABN AMRO in samenwerking met Impact Hub Amsterdam en The Next Web. Samen maken we duurzame impact, mét onze deelnemers. Geen plannen maken, maar dingen doen en concrete resultaten neerzetten. Daarom willen we graag deze film samen met jou kijken en bespreken. Om met jouw bedrijf onderdeel te zijn van de koplopergroep op duurzaamheid, net als Interface in de film. Wil je meer weten over Impact Nation kijk op: Impact Nation.

Over 100 Months to Change


100 Months to Change is een wereldwijd platform van klimaatprofessionals die willen versnellen om de klimaatdoelen van 2030 te behalen. Samen met partners gaan ze in Nederland 1 miljoen professionals inspireren en versterken in klimaatwerk. Met inspirerende verhalen dagen ze professionals en toekomstig professionals uit tot het nemen van een extra klimaatstap in hun werk. Ze verzamelen data over de ideeën die deze professionals willen realiseren en wat ervoor nodig is om daarin te versnellen. Nog 88 maanden te gaan!

Blijf op de hoogte via www.100monthstochange.nl of volg het platform via LinkedIn.

De film: Beyond Zero

De award winning docu-film Beyond Zero vertelt het verhaal van klimaatpionier Interface: een zeer vervuilend productiebedrijf is getransformeerd naar een bedrijf dat nu klimaatpositief is.
Dit onopvallend internationaal opererende productiebedrijf begon 25 jaar geleden met een opvallende klimaatmissie en slaagde erin te transformeren van vervuilend beursgenoteerd bedrijf naar een klimaatpositief bedrijf. Dit verhaal biedt elke professional inspiratie om een bijdrage te leveren aan het klimaatvraagstuk. Het geeft hoop dat het mogelijk is om de klimaatdoelen te realiseren en motiveert tot het nemen van extra klimaatstappen.

Paul Polman (ex-CEO Unilever) over Beyond Zero

“Beyond Zero is a fascinating story, not only about inspirational and visionary founder Ray Anderson, but the struggles and determination of a company trying to become a positive force in the world. The film delivers a message that needs to be told: In the end it indeed boils down to people, and business can be more successful and resilient, simply by doing the right thing.”

Bekijk de trailer:


Over Museon-Omniversum

Museon-Omniversum maakt zich sterk voor een duurzame toekomst en wil structureel bijdragen aan een leefbare aarde voor iedereen. Museon-Omniversum biedt een unieke totaalbeleving die draait om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling wat een inclusieve plek is waar nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit wordt gestimuleerd.

Bestel tickets voor deze Activiteit

Toon alle tickets