Logo One Planet

Voorbeelden en reviews

Bekijk hier een aantal quotes


Reviews:


PiXperience / Groene Camera (Chantal Burink)
Museon-Omniversum is al meerdere jaren onze vaste partner van de Groene Camera, dé fotoprijs voor Nederlandstalige natuurfotografen. Zo geven we natuurfotografen een podium, bevorderen we natuurfotografie en brengen we dit bij een breed publiek onder de aandacht. Museon-Omniversum is de vaste host van zowel de prijsuitreiking als de expositie in het museum, waar een jaar lang de beelden van de winnaars te bezichtigen zijn.
Dit jaar (2023) organiseerden we niet alleen de prijsuitreiking en de opening van de expositie van de Groene Camera, maar vond ook PiXperience plaats op deze mooie locatie in Den Haag. Met 300 gasten in het auditorium, een kleine beurs in de international lounge, de opening van de expositie in het museum en de natuurlijk de bekendmaking van de winnaars van de Groene Camera, was het een gevulde dag voor deelnemers, standhouders en organisatie. Hoe fijn was het om een partner als Museon-Omniversum naast ons te hebben staan die zorgde voor een goede voorbereiding en een flexibele houding om goed in te kunnen spelen op de kleine verrassingen die altijd de dag weer sieren.

ProDemos (Manon van de Vondervoort)

We hadden een hele fijne trainingsochtend dankzij de hulp en inzet van Juliëtte en haar collega’s van het Museon. De zaal was perfect voor ons trainingstheater en van alle gemakken (en meer) voorzien. Dat maakte dat onze begeleiders in een veilige omgeving de start van het schooljaar konden krijgen. Dank voor jullie gastvrijheid en flexibiliteit in de voorbereiding en op de dag zelf!

Duurzaam Den Haag (Linda van Laar)
Het Museon is een geweldige plek om te huren voor een evenement. Alles is goed geregeld, ziet er netjes uit en de ligging is centraal. We hebben de Panoramazaal gehuurd. Een fijne lichte ruimte met een mooi uitzicht. We komen binnenkort vast weer terug!

NCCE (Annemarie Goedvolk)
We organiseerden de Nationale Conferentie Circulaire Economie volledig online vanuit Museon. Daarbij brachten we heel veel decor en techniek mee en toverden de zaal om tot een heuse studio. Niets was teveel voor Juliette en haar team om deze complexe logistieke operatie mogelijk te maken. Het duurzame DNA van Museon paste perfect bij ons evenement en konden we zichtbaar maken door vanuit museumzalen deelsessies uit te zenden. De heerlijke en eveneens duurzame catering maakte zowel onze gasten in de studio als de crew heel erg blij!

ROC Mondriaan (Angelique Konincks)
Dit voorjaar hebben we met 150 collega’s een fantastische bijeenkomst beleefd in het Museon en Omniversum. Naast de film Antarctica, waren we ook zeer onder de indruk van de enorme gastvrijheid en de kwaliteit van de hapjes en drankjes. Een aanrader voor alle bedrijven die een grote groep werknemers in een ontspannen omgeving willen ontvangen! Wij komen zeker weer.

Natuur en milieu federatie (Mellanie Vellekoop)
We hebben in april 2022 ons 50-jarig jubileum gevierd in OnePlanet vanwege de match met de doelstellingen van de Natuur en Milieufederatie. Het jubileum was uitstekend voorbereid en ook op de dag zelf kregen we alle medewerking van de crew en catering. Onze gasten konden naast het plenaire symposium in de Levi Lassenzaal ook het museum bezoeken. Een aanrader dus!

NWO (Daan Blok)
Als locatie voor het jaarlijkse Poolsymposium is voor de editie van 2022 gekozen voor het Museon, waarbij we het evenement eindelijk weer in fysieke vorm konden organiseren. De 200 deelnemers hebben een prachtige dag beleefd, waarbij met name de twee grote zalen zeer geschikt bleken voor een evenement met sprekers, mooie visuals en tot slot een prachtige muzikale bijdrage die uitstekend tot zijn recht kwam in de mooie opzet en akoestiek van de zaal. De ondersteuning vanuit Museon was prima geregeld en de catering was uitstekend. Na afloop van het symposium in Museon was er de gelegenheid om in het Omniversum een polaire voorstelling bij te wonen inclusief vertoning van de prachtige film Antarctica. Een zeer geslaagde dag met dank aan Museon.

Funda (Hilje Hoogeveen)
Voor een workshop voor makelaars hebben we gebruik gemaakt van de panoramazaal van het Museon. Een prachtige zaal, met veel licht, mooi uitzicht en goede faciliteiten. De medewerkers van het Museon zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook heel fijn dat parkeren in de ochtend gratis is, dat maakte het voor onze deelnemers een toegankelijke locatie in Den Haag, waar ik in de toekomst graag nogmaals gebruik van maak.

De Keijzer (Floor de Roos)
Wij hebben in 2022 twee Summerschool-dagen, een zomers evenement voor rijksmedewerkers, georganiseerd bij Museon-Omniversum. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. De professionele, toegankelijke en enthousiaste medewerkers hebben i.c.m. de mooie locatie bijgedragen aan een succesvolle editie van Summerschool.