Logo One Planet
SDG 3 Goede gezondheid
SDG 3 Goede gezondheid

SDG reisexpositie

Mobiele tentoonstelling One Planet

In de reizende expositie komen bezoekers meer te weten over de Sustainable Development Goals.

Naast de vaste tentoonstelling in Museon-Omniversum ontwikkelde we samen met 8 partners een reizende versie van One Planet die beschikbaar is voor een congres, event, organisatie of onderwijsinstelling. De tentoonstelling is geschikt voor leerlingen VO, studenten en volwassenen.

In de reizende expositie kunnen bezoekers ontdekken hoe duurzame oplossingen voor stedelijke problemen en mondiale vraagstukken worden gerealiseerd en wat je hier zelf aan kunt bijdragen. Zo kijken we naar de toekomst en bouwen we samen aan een gezonde en veilige wereld. Er is, net als bij de vaste tentoonstelling, een vragen/stellingen lijst beschikbaar die het gesprek over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen op gang brengt.

De tentoonstelling bestaat uit 18 panelen van 2,50 m bij 1,5 m die per 3 gegroepeerd samen 6 ‘pilaren’ vormen. Het is mogelijk de tentoonstelling voor twee weken in te zetten, maar óók voor een langere periode te gebruiken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een mail sturen naar sales@museon-omniversum.nl onder vermelding van 'SDG reisexpositie'.

Panelen van de SDG expositie

Panelen van de SDG expositie