Logo One Planet
Regisseur Cees van Kempen
Regisseur Cees van Kempen

Regisseur Cees van Kempen bij Museon-Omniversum

1 september 2022

Luister naar de verhalen en stel je vragen aan de Haagse regisseur Cees van Kempen over de film Wolf in Museon-Omniversum.

De Haagse regisseur Cees van Kempen filmde meer dan 1000 dagen in de bossen om een film te maken over de in Nederland teruggekeerde wolf. Sinds 2017 is Van Kempen bezig met zijn film. Het filmen van het leven van een wolf is bijna onmogelijk. Het dier is heel schuw. Toch is het Cees van Kempen en zijn team gelukt om de wolf te volgen. En de wolf heeft niet stil gezeten! Van Kempen zag dat de wolf zelfs een echte roedel heeft gevormd. Dat Van Kempen veel en mooie verhalen heeft, is duidelijk. 

Op zondag 25 september komt hij vertellen over zijn werk en over de film. Wat heb je nodig om een goede wildlife filmer te worden? Hoe lukte het Van Kempen om de schuwe wolf vast te leggen? Wat wil hij met zijn film bereiken? Deze middag is voor jong en oud erg interessant. Luister naar de schitterende verhalen, bekijk de materialen die gebruikt zijn tijdens het filmen en stel Van Kempen vragen. En natuurlijk zie je de film Wolf.


Aanvang: 25 september, 16:00 uur
Duur Q&A + film: 2 uren
Tickets: € 12,50

-----------

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Neem voor foto’s of meer informatie contact op met:
Masja Brouwer, 06 1442 4561 / mbrouwer@museon-omniversum.nl