Logo One Planet
Indiase vrouw in steengroeve
Indiase vrouw in steengroeve

Masters of Photograpy

20 februari 2019 | van National Geographic in het Museumkwartier Den Haag

Vanaf 23-2-2019 is in het Haagse Museumkwartier National Geographic Masters of Photograpy te zien: een buitenexpositie met monumentale beelden van bekende fotografen.

Mens, dier en landschap, gezien door het oog van topfotografen, zijn feilloos vastgelegd. Met foto’s van onder andere Paul Nicklen, Joel Sartore en Jim Richardson. De buitententoonstelling bestaat uit 6 displays van ruim 2 meter hoog met in totaal 22 foto’s, die ’s nachts zijn verlicht. Ervaar hoe internationale topfotografie op originele wijze wordt verbonden aan Den Haag.
Te zien tot en met 22 april 2019 op het Lange Voorhout in Den Haag.

Samenwerking

‘Masters of Photography’ is een samenwerkingsverband tussen het Museon en National Geographic, de Gemeente Den Haag en het Museumkwartier Den Haag.

Museon

Het Museon is een interactief museum voor cultuur en wetenschap met een educatieve missie. Het Museon wil mensen inspireren om de wereld te ontdekken en met respect te behandelen.Het Museon programmeert jaarlijks 2 wisselexposities van National Geographic. Deze tentoonstellingen maken in de centrale expositie van het museum, ‘One Planet’, een verbinding naar de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Deze zeventien doelen zijn opgesteld om de belangrijkste uitdagingen op het gebied van klimaat, natuur en samenleving aan te pakken. Tot en met 16 juni 2019 is in het Museon ‘The Art of Wildlife Photography’ te zien, een foto-expositie van de beste National Geographic fotografen, waar de verhalen achter de camera worden getoond.

Museon
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
070-3381338
I: www.museon.nl
E: info@museon.nl

Voor informatie
Rob de Winter:
T: 070-3381421 / 0610905384
E: rdwinter@museon.nl