Logo One Planet

Bigger than Us

een cinemafilm met een boodschap van wereldformaat

Film Voortgezet onderwijs Bovenbouw HAVO/VWO Maatschappijleer

Jonge changemakers, zoals de Nederlands-Indonesische Melati Wijssen wijden hun leven aan een betere toekomst. Zij zetten zich in voor onder meer mensenrechten, het klimaat, vrijheid van meningsuiting en toegang tot onderwijs en voedsel.

Bigger than Us is een film op cinemaformaat (dus niet koepelvullend), maar de boodschap in de film is van wereldformaat.

Jonge changemakers, zoals de Nederlands-Indonesische Melati Wijssen wijden hun leven aan een betere toekomst. Zij zetten zich in voor onder meer mensenrechten, het klimaat, vrijheid van meningsuiting en toegang tot onderwijs en voedsel. Van de favela's van Rio tot afgelegen dorpen in Malawi, op geïmproviseerde boten aan de kust van het eiland Lesbos tot Indiaanse ceremonies in de bergen van Colorado. In een tijd waarin alles uit elkaar lijkt te vallen, laten deze jonge changemakers op inspirerende wijze zien dat iedereen een verschil kan maken voor een betere wereld.

Filmduur: 96 minuten
Taal:
Engels met Nederlandse ondertiteling

Deze film is op cinemaformaat (niet koepelvullend).

Reserveren

Van de favela's van Rio tot afgelegen dorpen in Malawi, op geïmproviseerde boten aan de kust van het eiland Lesbos tot Indiaanse ceremonies in de bergen van Colorado. In een tijd waarin alles uit elkaar lijkt te vallen, laten deze jonge changemakers op inspirerende wijze zien dat iedereen een verschil kan maken voor een betere wereld.

Tickets: € 4 per leerling

Tip: combineer je bezoek aan One Planet Dome met een bezoek aan One Planet Expo en One Planet NOW!

Vraag naar de mogelijkheden via scholen@oneplanet.nl of 070 - 33 81 463 of doe direct een reserveringsaanvraag!

Bekijk de trailer