Logo One Planet
museumcafe Juni
museumcafe Juni

Museum café en Dome café

Het eerste volledig vegetarische museumrestaurant in Nederland

Sinds April 2023 bundelen wij, Juni Lekkernijen en Museon-Omniversum, onze krachten voor een duurzame toekomst met goed voedsel voor iedereen!

Juni Lekkernijen is een duurzame en sociale cateraar, gespecialiseerd in het ontwikkelen, opzetten, uitvoeren en begeleiden van catering activiteiten op locatie. Wij verzorgen duurzaam en verantwoord voedsel, wij staan voor vermindering van voedselverspilling, volgens ons no-waste beleid, en voor sociaal-maatschappelijke impact.

Onze missie is om vers, gezond, lekker en verantwoord voedsel toegankelijk te maken voor iedereen. Al onze producten zijn seizoensgebonden, hier wegen de productiewijze en herkomst mee. Laat je verrassen door onze vegetarische en veganistische opties.

Kleurrijk is een van Juni’s belangrijkste kernwaarden: Een kleurrijk assortiment, kleurrijk personeel en een kleurrijke sfeer.

Sinds 2020 is Juni Lekkernijen onderdeel van Social Capital. Minimaal 50% van alle ingezette uren worden gewerkt door medewerkers met een zichtbare of onzichtbare arbeidsbeperking. Wij bieden onze medewerkers met en zonder beperking een leerzame en veelzijdige werkomgeving, waar zij zich verder kunnen ontwikkelen in een leuke, betaalde baan.

Naast Juni Lekkernijen zijn ook Lekker Brood, Happy Tosti, Prael Amsterdam, Milieuwerk, RSC en Amare Horeca onderdeel van Social Capital. Door de krachten te bundelen vormen we een Haags horeca collectief met een breed gedragen duurzame sociale visie en missie.

Wij inspireren en leren iedereen graag over duurzaam en verantwoord voedsel om bij te dragen aan een betere, inclusieve wereld!

Ook werken we graag aan langdurige samenwerkingen met partners die onze filosofie op het gebied van voedsel en mensen delen. Meer weten & ons blijven volgen?

www.junilekkernijen.nl
Instagram: @juni_lekkernijen

  • Werkplezier bij Juni Lekkernijen
  • Juni Lekkernijen
  • Juni Lekkernijen