Logo One Planet

Vrijwillige rondleiders gezocht

Museon-Omniversum staat voor duurzaamheid. Dit laten wij zien door middel van collectie, tentoonstellingen, films en activiteiten.

Wij zoeken een

vrijwillige rondleider

om inspirerend te vertellen over deze bijzondere voorwerpen. De rondleidingen vinden voornamelijk plaats op de eerste verdieping van het museumgebouw (One Planet Expo).

Als rondleider vind je het leuk om met mensen om te gaan, ben je enthousiast, beheers je de Nederlandse taal goed en het zou een pre zijn als je Engels of een andere tweede taal spreekt. Ben je geïnteresseerd in de collectie van het museum? Twijfel dan niet en kom onze groep versterken!

Extra info
Natuurlijk kun je zelf aangeven hoe vaak je een rondleiding wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan twee keer per maand. Meer of minder is ook goed. Er is keuze tussen rondleiden op woensdag, zaterdag en/of zondag.

We houden 4 á 5 keer per jaar een bijeenkomst om bij te praten over veranderingen in het museum en om elkaar even te ontmoeten.

Je ontvangt een handleiding waarin een selectie van de collectie beschreven staat. Voor we je voor ons nieuwsgierige publiek zetten, word je uiteraard eerst ingewerkt in het museum door één van de huidige rondleiders.

Eventuele reiskosten worden vergoed volgens de regeling voor vrijwilligerswerk.

Wil je ter kennismaking eens een rondleiding maken, neem dan gerust contact op via onderstaand mailadres. Je bent van harte welkom. Mocht je nog vragen hebben, mail ze dan naar Mayan Smidt, Coördinator van de rondleiders via msmidt@museon-omniversum.nl.