Logo One Planet

One Planet Partner Platform

Word partner van Museon-Omniversum

One Planet Handshake

Wil je als organisatie samen met Museon-Omniversum de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties uitdragen? Met als doel het opbouwen van een duurzame relatie?

Via de One Planet Handshake kom je in contact met gelijkgestemden; bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen. Zodat we met onze gezamenlijke kennis bouwen aan het impactcenter voor duurzame toekomstmakers.

Help ons bij de realisatie van toekomstige programma’s, word ook partner en investeer direct in cultuureducatie gericht op een leefbare wereld. Nieuwsgierig naar de One Planet Handshake? Neem contact op met Iris van den Akker , ivdakker@museon-omniversum.nl

Netwerkbijeenkomsten en Talks

Jaarlijks organiseren we verschillende One Planet netwerkbijeenkomsten. Nieuw in onze programmering zijn de One Planet Talks. Dit zijn lezingen met een 'College Tour'-achtige opzet. Met gerenommeerde sprekers uit de politiek, de wetenschap en het bedrijfsleven. Alle bijeenkomsten hebben een thema gelieerd aan duurzame ontwikkeling. Inmiddels kijken we terug op een drietal One Planet Talks:

Op 14 april 2022 was de aftrap met Jan Peter Balkenende. De oud-premier en hoogleraar duurzame ontwikkeling ging in gesprek met bedrijven, kennisinstellingen en studenten. Lees hier een impressie van de One Planet Talk met Jan-Peter Balkenende.

Net voor de zomer hebben we aandacht gegeven aan de watercrisis tijdens de One Planet Talk 'Wat is de waarde van water?' met bijdragen van Green Climate Solutions Wageningen University & Research, Dunea en Hoogheemraadschap van Rijnland.

Tijdens de meest recente Talk sprak president van de Nederlandse Bank (DNB) Klaas Knot over 'Wat is de weg naar een duurzame economie?'

Wil je op de hoogte blijven van de One Planet Talks? Stuur een mail naar talks@oneplanet.nl en wij zetten je op onze mailinglist.


De partners van Museon-Omniversum

Arne Weverling (voorzitter One Planet Partner Platform)
Karin van Rooyen (coördinator One Planet Partner Platform)
Iris van den Akker (commercieel directeur Museon-Omniversum)