Logo One Planet
Kasse en informatiebalie Museon
Kasse en informatiebalie Museon

Online tickets

Eén ticket voor tentoonstellingen & film

Bestel hier je online ticket voor een bezoek aan Museon-Omniversum. Met dit ticket bekijk je overdag alle tentoonstellingen inclusief één grootbeeldfilm in onze One Planet Dome.

Je bestelt eerst je algemene ticket. Wil je zeker zijn van een plaats bij je favoriete grootbeeldfilm? Reserveer dan alvast voor € 1 per persoon een stoel in One Planet Dome. Je kunt ook bij aankomst nog een film uitkiezen.

.

Tickets Museon-Omniversum

Hoe bestel je een ticket?

Koop je Museon-Omniversum e-tickets via bovenstaande knop.

  1. Kies de datum van je bezoek.
  2. Kies de kaartsoort en het aantal kaarten.
  3. Ga naar 'Bestel' om door te gaan. Bestellen kan met of zonder account.
  4. Nadat je je e-mailadres hebt ingevuld, kun je voor € 1 alvast een grootbeeldfilm in One Planet Dome reserveren. Dit is niet verplicht. Je kunt ook nog bij aankomst in Museon-Omniversum een film uitkiezen. Dit is kosteloos, maar op basis van beschikbaarheid.In de avond is het koepeltheater geopend onder de noemer Dome Extra. Beleef hier, naast grootbeeldfilms, ook live uitzendingen van opera- en balletvoorstellingen. Of bekijk er muziek- en natuurdocumentaires op cinemaformaat. Ook wordt de Dome regelmatig omgetoverd tot sterrenhemel. Met spectaculaire planetariumshows en lezingen door sterrenkundigen.

Bekijk het gevarieerde avondprogramma en bestel je tickets.

.

Tickets avondprogramma grootbeeldfilms

.

Tickets avondprogramma Dome Extra

Koop hieronder tickets voor de dinsdagmiddag lezingen.

.

Tickets dinsdagmiddag lezingen