Logo One Planet

To The Root

Filmduur 40 minuten

Taal Geen

Ingesproken door nvt

Thema's Muziek, Cultuur

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Bekijk trailer

Ontdek 'To The Root' - Een Meeslepende Fulldome Show

To The Root is een betoverende fulldome show die je meeneemt op een adembenemende audiovisuele reis door de diverse landschappen en inheemse culturen van Latijns-Amerika. Geniet van live muziek van Nación Ekeko en verbluffende visuals van Tatoaraoz.

Nación Ekeko combineert traditionele Latijns-Amerikaanse muziek met moderne elektronica en ritmes. Ervaar een uniek concert met Colombiaanse instrumenten, zang en techno, waar het leven wordt gevierd door ritme en dans.

Tatoaraoz creëert diepe en kleurrijke visuele landschappen die het publiek transformeren tot actieve deelnemers in deze meeslepende reis. De visuals synchroniseren perfect met de muzikale beats en onthullen verborgen mysteries van de natuur, de pracht van wilde landschappen, en onontdekte plekken vol levenskracht.

De show laat je achter met een gevoel van pracht, bewondering voor de weelderige natuur en een vleugje Latijns-Amerikaanse cultuur. Beleef de uitbundigheid van de landschappen en dompel jezelf onder in deze unieke ervaring!

Na de film zie je een 11-minuten lange toegift: de Fulldome film Fractal Time van kunstenaar Julius Horsthuis. Deze 11 minuten durende film is een ontdekkingsreis door “fractal realities”, werelden ontworpen vanuit wiskundige berekeningen. Hiermee is je immersieve Dome experience compleet! Kijk hier de trailer voor deze short film.

Bestel tickets voor deze film

Dinsdag 23 juli, 20:00 uur

Bestel direct

Woensdag 24 juli, 20:00 uur

Bestel direct

Donderdag 25 juli, 20:00 uur

Bestel direct

Vrijdag 26 juli, 20:00 uur

Bestel direct

Zaterdag 27 juli, 20:00 uur

Bestel direct
Toon alle data