Logo One Planet

Recombination

Filmduur 45 minuten

Taal

Ingesproken door

Thema's muziek ruimte wiskunde

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Bekijk trailer

Op 5 april beleeft Recombination, the Fulldome Journey zijn wereldpremière in Museon-Omniversum! Op deze avond kan je filmmaker Julius Horsthuis ontmoeten en zal er een Q&A plaatsvinden.

Wil je bij de première met Julius Horsthuis aanwezig zijn? Kies dan voor de voorstelling van 5 april.

Recombination, the Fulldome Journey is t/m 7 mei exclusief in Museon-Omniversum te zien. Deze unieke film is een bijzondere ervaring die zijn weerga niet kent.

Recombination, the Fulldome Journey is een fulldome fractal film. Dat betekent dat het gehele koepelscherm van 840 m² groot bedekt zal zijn met beeld. Julius Horsthuis werkte samen met zeven van zijn favoriete muziekproducenten om een reis door muziek, ruimte-tijd en wiskunde te creëren. Het resultaat is een visualisatie van muzikale abstractie.
Deze immersieve film neemt de kijker mee op ontdekking door werelden die alleen bestaan in de digitale ruimte, maar lijken op verre planeten. Horsthuis maakt gebruik van fractals die voortkomen uit verschillende wiskundige formules. Door deze fractals te visualiseren ontdekt hij landschappen die recht uit een sciencefiction film lijken te komen. Laat je volledig onderdompelen in deze unieke fulldome experience in de Dome van Museon-Omniversum!

De film bevat originele muziek door componisten Michael Stearns, David Levy, Max Cooper, Desert Dwellers, Ben Lukas Boysen, Temple Invisible and Ott.

Over Julius Horsthuis

Julius Horsthuis is een digitale kunstenaar. Hij gebruikt wiskunde en geometrische patronen om geestverruimende films te maken die de tot de verbeelding spreken. Zijn werk is bekend van films als “Manchester by the Sea” (2016) en “Koning van Katoren” (2012) en muziek- en kunstfestivals over de hele wereld zoals Coachella, IDFA, Art Futura en SAT symposium Montréal.

Let op: Deze film bevat snel flitsende beelden en kan mogelijk aanvallen veroorzaken bij mensen die lichtgevoelige epilepsie hebben.

Tickets: € 15
(Voor deze voorstelling zijn geen kortingspassen geldig.)

  • Still uit Recombination (Julius Horsthuis)
  • Still uit Recombination (Julius Horsthuis)
  • Still uit Recombination (Julius Horsthuis)

Bestel tickets voor deze film

Woensdag 5 april, 19:30

Bestel direct

Donderdag 6 april, 20:00

Bestel direct

Vrijdag 7 april, 21:00

Bestel direct

Zaterdag 8 april, 21:00

Bestel direct

Zondag 9 april, 20:00

Bestel direct
Toon alle data