Logo One Planet

André Rieu's White Christmas

Filmduur 145 minuten

Taal

Ingesproken door

Thema's music concert

Deze film is niet koepelvullend.

Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.

Vanaf het moment dat het eerste klokje gaat klingelen wordt u ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van André’s winterwonderland. Bewonder het prachtig versierde kerstpaleis, compleet met sneeuw, twee ijspistes, prachtige winterse taferelen, romantische verlichting, ontelbare lichtjes, 150 prachtige kroonluchters en meer dan 50 Venetiaanse kandelaars. Geniet van de sfeer van het seizoen. Zing en dans in de gangpaden op tijdloze kerstliederen, romantische walsen en prachtige liederen van over de hele wereld, zoals Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride, en nog veel meer! 

Bioscoopbezoekers krijgen ook nog eens exclusief toegang achter de schermen, als host Pierre Rieu (André’s zoon) met André in gesprek gaat over de totstandkoming van zijn muzikale winterwonderland. Een perfect kerstcadeau voor de fans van André! Geniet van dit gloednieuwe kerstconcert van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest vanuit het comfort van uw plaatselijke bioscoop. Een onvergetelijke kerstverrassing voor het hele gezin. Koop nu uw tickets voor André Rieu's White Christmas!

Wanneer:
9 december: 20.00 uur
10 december: 19.00 uur
Tickets: € 14,50 (gratis met de Vriendenloterij VIP-kaart, geen andere kortingen geldig)

  • André Rieu's White Christmas
  • André Rieu's White Christmas
  • André Rieu's White Christmas
  • André Rieu's White Christmas

Bestel tickets voor deze film

Zaterdag 9 december, 20:00 uur

Bestel direct

Zondag 10 december, 19:00 uur

Bestel direct
Toon alle data