Logo One Planet

Coldplay live at River Plate

Duration 138 minutes

Language Engels

Narrated by

Themes muziek

This film will not be shown in full dome.

Parents are advised to use their own judgement whether or not this film is suitable for their children.

Watch trailer

Na het overweldigende succes van Coldplay's Music Of The Spheres Live Broadcast vanuit Argentinië in bioscopen wereldwijd afgelopen oktober, keert de band terug naar de bioscoop in deze gloednieuwe, director's cut van de show.

Gefilmd tijdens Coldplay's uitverkochte tien nachten in Buenos Aires' River Plate stadion, bevat deze spectaculaire concertfilm geremixt en geremasterd geluid en verbluffende beelden vastgelegd door BAFTA-winnaaar en Grammy-genomineerde regisseur Paul Dugdale, inclusief een groot aantal niet eerder vertoonde beelden.

Lichten, lasers, vuurwerk en LED-polsbandjes vullen het scherm in een concert dat door The Times is aangekondigd als "de grootste live muziekshow ooit". Naast klassieke hits als Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe en A Sky Full Of Stars bevat de film schitterende gastoptredens waaronder Jin van BTS met het live debuut van zijn hitsingle The Astronaut. 

Deze registratie bevat ook scenes achter de schermen - met niet eerder vertoonde interviews met de band - die exclusief in de bioscoop te zien is op 19 en 23 april a.s.

Tickets: € 12,50 (geen kortingen geldig, m.u.v. de Vriendenloterij VIP kaart)

Order tickets for this film

Wednesday 19 April, 19:00

Order directly

Sunday 23 April, 19:00

Order directly
Show all performances