Logo One Planet
Minecraft wereld
Minecraft wereld

Minecraft-challenges & Watch Party

Activiteit | 7 oktober 2023 - 29 oktober 2023

tussen 7 en 29 oktober

Minecraft-challenges

Laat jij je Minecraft-skills bij ons zien? Tijdens het Weekend van de Wetenschap en de herfstvakantie kun je bij ons – en thuis – meebouwen aan de Stad van de Toekomst. Creativiteit en plezier staan voorop, met dagelijks challenges zoals: “bouw iets voor je opa of oma”, of “hoe zien de groene daken van de toekomst eruit?”
Log in het Science Lab in op onze Minecraft-server en bouw mee. De mooiste bouwwerken worden aan het eind van de dag tijdens een Minecraft Watch Party in de Dome getoond door een Minecraft-streamer.

Wanneer:
7, 8 okt, 14 t/m 22 okt, 29 okt: 10:30-11:15 | 11:30-12:15 | 13:30-14:15 | 14:30-15:15 uur (op inschrijving)

Let op: het is in deze periode heel druk bij ons. Er gelden daarom een aantal regels:

  • Alleen kinderen die kunnen Minecraften kunnen zich inschrijven.
  • Schrijf je op de dag van jouw bezoek op tijd in bij de infobalie van het museum zodat je verzekerd bent van jouw plekje bij ons in het lab.
  • We hebben plek voor 30 kinderen per sessie, maar hebben ook reserveplekken voor als er kinderen niet op komen dagen.
  • Er zijn 30 computers (1 inschrijving per kind/computer). Er kan 1 ouder per kind/computer mee het Science Lab in.
  • Je kunt ook altijd thuis meedoen aan de challenges via de Minecraft Java edition. Via deze link (volgt) log je in op de server.Minecraft Watch Party

Ontdek hoe Minecraft eruit ziet in onze Dome. Krijg tips & tricks van onze Minecraft-streamer en verdiep je in de uitdagingen voor de Stad van de Toekomst. Stap tijdens deze Watch Party binnen in onze Stad van de Toekomst, die we samen met het publiek bouwen. Heb jij meegedaan aan de challenge van de dag? Dan zie je misschien wel jouw eigen creatie levensgroot voorbij komen. Laat je meenemen door onze Minecraft-streamer en hoor van echte stedenontwerpers hoe zij nadenken over de Stad van de Toekomst. Tijdens de show krijg je Minecraft tips & tricks en hoor je wie de challenge van de dag heeft gewonnen.

Wanneer:
7, 8 okt, 14 t/m 22 okt, 29 okt: 16:30-17:00 uur

Let op: het is in deze periode heel druk bij ons. Zorg dus dat je verzekerd bent van een plek in de Dome. Je boekt een plek voor de Watch Party tegelijk met je ticket voor One Planet, voordat je komt. Tijdens het doorlopen van het bestelproces, bestel je eerst het aantal kaartjes voor One Planet en daarna in de volgende stap de film. Bij het overzicht van films, zie je ook de Watch Party staan. Je kiest dan dus geen film, maar de Watch party. Er zijn 300 plekken in de Dome.

Museon-Omniversum in Minecraft

Museon-Omniversum in Minecraft