Logo One Planet
Ijsland (Chris Stenger)
Ijsland (Chris Stenger)

Grenzeloos in Panorama - Deel 14

Panoramische multimediashow door Ko Hoogesteger, Wout Kroon, en Chris Stenger

Activiteit

Grenzeloos in Panorama - Deel 14 is een wervelende breedbeeldshow en een vervolg op de shows die de auteurs in voorgaande jaren verzorgden.

Een show bestaande uit audiovisuele series voorzien van muziek en tekst en geprojecteerd op een scherm van maar liefst 9 meter breed. De auteurs van deze prachtige producties zijn Ko Hoogesteger, Wout Kroon en Chris Stenger, drie gedreven fotografen met een passie voor natuur en reizen. Zij nemen u mee naar de landschappelijke en culturele schoonheid op verschillende continenten.

In IJsland bezoeken we een oud cultuurlandschap waar de bewoners zijn weggetrokken en dat nu teruggegeven wordt aan de natuur. Ook volgen we hier een jaar uit het leven van de Stern. We gaan cultuur snuiven in Marokko en we bezoeken een woestijn in het zuiden van Spanje. Dichter bij huis staan de wadden op het programma en ook laten we in ons eigen landje zien dat Covid-19 ons er niet onder krijgt.


Vanaf oktober 2021 vinden de lezingen weer één keer per dag plaats om 13:30 uur en met een volledige bezetting van de zaal. Lees hier alle informatie omtrent ticketkoop en corona-toegangsbewijs https://www.museon.nl/nl/alle-presentaties